Om

Grønlands
Motiver

BAGGRUND

Den grønlandske natur er imponerende og  storslået. Den består af dybe fjorde, høje fjelde, Indlandsis, bræer, gletsjere, isfjelde og meget mere. Uanset hvor man befinder sig, kan man opleve mange flotte steder med helt fantastiske scenerier.

GrønlandsMotivers formål er grundlæggende, at videreformidle den storslåede grønlandske natur med de helt fantastiske scenerier, så den kommer så mange som muligt til gode, herunder at være inspirationskilde til fremtidige besøg.

GrønlandsMotiver henvender sig alle, der på den ene eller anden måde er, har været eller ønsker at besøge Grønland, eller blot er fascineret af denne utrolig smukke ø.

GrønlandsMotiver er udviklet og designet af fotograf Jan Bøgsted.

LIDT OM MIG

Jeg stiftede første gang bekendskab med Grønland i 1987 om bord på et af søværnets inspektionsskibe Herefter fulgte nogle spændende år om bord på inspektionskutterne.

Under disse sejladser fik jeg set rigtig meget af Grønland, herunder mange steder, som ikke mange har set eller besøgt.
Herefter fulgte i to omgange tjeneste ved Grønlands Kommando i Grønnedal (Kangilinnguit).
Jeg har således været og besøgt de fleste steder i Grønland, fra Pituffik ned langs vestkysten til Kap Farvel og videre op ad Østkysten til Tasiilaq. Herunder besøg ved Mestersvig, Daneborg og Station Nord.

Jeg har altid interesseret mig for naturen og fotografering og under mine mange sejl- og vandreture i den grønlandske natur havde jeg altid mit kamera inden for rækkevidde. Det er efterhånden blevet til mange billeder.

Det bliver fortsat til en del ture til Grønland, så fotoarkivet holdes opdateret.

GrønlandsMotiver